SC ATRA ECO SRL a fost infiintata in anul 2001 avand ca obiect de activitate colectarea, prelucrarea si comercializarea materialelor refolosibile cum ar fi:
–    Deseuri metalice
–    Deseuri nemetalice
–    Deseuri electronice
–    Deseuri de PET, PE, PC, PS, ABS, POM, PMMA
–    Deseuri din hartie
–    Ambalaje din carton
–    Deseuri din folie

Societatea functioneaza intr-un spatiu de 10000 m2, avand sediul de birouri in comuna Chiajna, str Industriilor, nr 2. Activitatea se desfasoara in conditii optime de lucru pentru reciclarea deseurilor.

Cu o experienta de aproximativ 15 de ani, suntem astazi una din cele mai importante societati comerciale specializare in colectarea, proceasrea si comercializarea deseurilor.

In anul 2005 firma SC ATRA ECO SRL a infiintat un punct de lucru in comuna Maldaieni, judetul Teleorman avand ca domeniu de activitate sortarea, procesarea si spalarea la cald cu detergent a deseurilor din sticle de PET. Dupa ce au fost colectate, deseurile sunt balotate de o banda de facut baloti si se sorteaza pe o instalatie in stare buna de functionare unde se proceseaza, se spala la temperaturi inalte. La finalul procesarii rezulta un material din fulg curat. Acest fulg este de o calitate superioara si poate fi folosit la diverse materii prime. Noi asiguram materia prima pentru realizarea firului de tesut folosit in industria textila.

Aceasta unitate functioneaza pe o suprafata de 3 hectare avand spatii de depozitare in conditii optime si are peste 30 de angajati foarte bine pregatiti, cu o vechime de aproximativ 8 ani.

Unitatea noastra detine utilaje corespunzatoare transportului de marfuri.